Localizare Purcareni

Oferta cazare 1 Decembrie Pensiunea Mamamia

5 nopti de cazare - 1250 lei
Perioada: 26 nov - 1 dec

Corpul A - se inchiriaza integral
2 camere duble
1 camera single
3 grupuri sanitare (pe hol)


La Purcăreni se ajunge pe DJ 103 A astfel:

Dinspre București: pe DN 1, la intersectia dintre DN 1A si DN 1( intrare in Sacele), se intră pe ocolitoarea municipiului Brașov, la primul giratoriu se vireaza dreapta pe DJ 103 A, se urmeaza directia ZIZIN. La intersecția dreapta ZIZIN, stanga Purcăreni, se vireaza la stanga și se urmeaza asfaltul până la Monumentul Eroilor.

Dinspre Sibiu ( DN 1 ), Sighișoara ( DN 13) Brașov: la primul semafor de la gara spre Bucuresti se vireaza la stânga (intersectia B-dului Gării cu str. Harmanului), dupa primul semafor se vireaza la dreapta, se intra pe ocolitoarea municipiului Brașov ( traseu impus camioanelor) la primul giratoriu se vireaza stanga pe DJ 103 A se urmeaza directia ZIZIN. La intersectia dreapta ZIZIN, stânga Purcăreni, se vireaza la stânga și se urmează asfaltul până la Monumentul Eroilor.

Dinspre Sacele: pe DJ 103 B si DJ 103 A pâna la Purcăreni.

Dinspre Sfântu Gheorghe ( DN 12 ), Târgu Secuiesc ( DN 11 ),  Buzău ( DN 10): din localitatea Teliu, pe DJ 103 B prin Budila pâna la Tărlungeni de unde se vireaza la stânga pe DJ 103 A spre Purcăreni.

De la intrarea în localitate se urmează drumul principal, se traversează de doua ori un tributar al râului Zizin și se ajunge la Monumentul Eroilor.